Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,99€ za HR
Slanje u roku 24h
No.1 ribolovna trgovina u Hrvatskoj
Preko 25 000 različitih artikala na skladištu
tel. 031 654 057

Opći uvjeti poslovanja

Korištenjem web stranice kupci pristaju na korištenje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. Stranica www.kapitalac.com u vlasništvu je tvrtke BAR d.o.o. Za vrijeme korištenja stranice primjenjuju se ovdje navedena pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu. To mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

BAR d.o.o. zadržava pravo izmjene izgleda i sadržaja web stranice, kao i Općih uvjeta poslovanja bez prethodne najave. Kupac je dužan prilikom svake posjete web stranici provjeriti važeće Uvjete poslovanja koji su na snazi.

Podaci o proizvodima

BAR d.o.o ulaže maksimalne napore u održavanje informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca kako bi se s njim dogovorili o alternativama. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne moraju u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe.

Cijene

Sve cijene na web stranici izražene su u eurima (EUR).Prikazane cijene su maloprodajne (krajnja cijena koju kupac plaća za proizvod s uračunatim PDV-om) i vrijede za sve oblike plaćanja. Veleprodajnim kupcima (kupcima koji su prijavljeni za daljnju prodaju) prikazuju se veleprodajne cijene (cijene s popustom bez PDV-a) koje također vrijede za sve oblike plaćanja. U cijene iskazane na web stranici nije uključen trošak dostave. Navedene cijene važe samo za kupnju u internet trgovini i mogu se razlikovati od cijena u maloprodajnoj trgovini.
BAR d.o.o. zadržava pravo da neovisno mijenja cijene proizvoda u web trgovini i maloprodajnoj trgovini. U slučaju akcijske prodaje, uvjeti će biti detaljno opisani (visina popusta, trajanje akcijske prodaje i slično). Unatoč izuzetnim naporima da osiguramo najažurnije i najtočnije podatke i dalje postoji mogućnost eventualnih odstupanja. U slučaju pogrešno prikazanih cijena na web stranici, koje mogu biti rezultat tehničkih problema ili nezakonitog djelovanja neovlaštenih osoba, BAR d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena i otkaza svih narudžbi koje sadrže takve proizvode sa pogrešno prikazanim cijenama uz obaveznu obavijest kupca.

Narudžba

Proizvode je moguće naručiti putem:

  • web trgovine: www.kapitalac.com
  • e-maila: [email protected]
  • telefona: 031 654 057
  • osobno: u našoj poslovnici (Vijenac 107. brigade HV br. 1, 31550 Valpovo). 

Proizvodi u web trgovini naručuju se jednostavnim odabirom stavljajući ih u košaricu, nakon čega se kratkim postupkom zaključuje narudžba. Kupac odmah dobiva automatski generiranu povratnu obavijest o uspješno ili neuspješno generiranoj narudžbi. BAR d.o.o. zadržava pravo otkazati narudžbu i ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju nedostatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tom slučaju obavijestit ćemo kupca i s njim pokušati dogovoriti alternativno rješenje.

Plaćanje

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • pouzećem – gotovinom prilikom preuzimanja 
  • predračunom
  • kreditnim ili debitnim karticama online 

Detaljnije informacije o načinima plaćanja pronađite na poveznici – LINK

Izjava o Konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u eurima (EUR). Ukoliko za plaćanje koristite kreditnu karticu inozemnog izdavatelja, cijena izražena u eurima konvertirat će se u lokalnu valutu u kojoj inozemni izdavatelj izdaje račun za troškove koji terete kreditnu karticu. Navedena konverzija će biti izvršena primjenom tečaja koji je ugovoren između inozemnog izdavatelja i korisnika kreditne kartice, te stoga postoji mogućnost odstupanja iznosa za koji će biti terećena vaša kartica od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Sigurnost plaćanja karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Dostava

Dostavu od prodavatelja do kupca vrši se dostavnim službama. Svi detalji dostave nalaze se na ovom LINKU 

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti, a kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti paket na kojem su vidljiva vanjska oštećenja.  

BAR d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju nedostatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tom slučaju, obavijestit ćemo kupca te mu ponuditi alternativni proizvod iz svoje ponude.

Reklamacija, povrat i jednostrani raskid ugovora

U slučaju pogrešno isporučenih ili neispravnih proizvoda kupac ima pravo na zamjenu ili povrat pri čemu je dužan prijaviti nedostatak u što kraćem roku (maksimalno 48h) putem telefona 031-654-057 ili e-maila [email protected].

U slučaju kvara proizvoda unutar jamstvenog roka ili bilo kojeg razloga nezadovoljstva proizvodom kupac nam, sukladno Članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, može uputiti pisani prigovor putem e-maila [email protected], poslati poštom na našu adresu ili ga predati u trgovini na adresi Vijenac 107. brigade HV br. 1, 31550 Valpovo. Na pisani prigovor očitovat ćemo se u zakonskom roku od 15 dana od primitka prigovora od strane kupca. 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima mogućnost jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći za to razloge u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda koristeći Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora (LINK) ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražava svoju volju za raskidom ugovora na trajnom mediju.

Detaljnije informacije pronađite na ovom LINKU.

Elektronička komunikacija

Kada posjetite www.kapitalac.com ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s BAR d.o.o. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.kapitalac.com. Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Vaš korisnički račun

Ako koristite ovu web trgovinu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

Prijava povrede zaštite i prava

BAR d.o.o. poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Rješavanje sporova

U slučaju spora između potrošača i trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, prijedlog za mirenje Centru za mirenje ili Europskoj komisiji putem obrasca za online rješavanje sporova. Eventualne sporove trgovac i potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Osijeku.

Copyright

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke BAR d.o.o.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.