Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,99€ za HR
Slanje u roku 24h
No.1 ribolovna trgovina u Hrvatskoj
Preko 25 000 različitih artikala na skladištu
tel. 031 654 057

UVJETI KORIŠTENJA KAPITALAC CLUB PROGRAMA VJERNOSTI

Bar d.o.o. donosi sljedeće:

OPĆE UVJETE O KAPITALAC CLUB PROGRAMU VJERNOSTI

ČLANAK 1 

Riječi i izrazi navedeni u Općim uvjetima imaju sljedeće značenje: 

Individualan profil - profil korisnika u Kapitalac Club programu vjernosti, a koji sadrži određene osobne podatke koji se prikupljaju prilikom ispunjavanja obrasca za registraciju u program vjernosti tvrtke Bar d.o.o.

Korisnik – član programa vjernosti koji kupovinom u Kapitalac fizičkoj poslovnici ostvaruje razne pogodnosti jasno definirane od strane tvrtke Bar d.o.o. 

Prodavaonica – prodajno mjesto Kapitalac trgovine (Vijenac 107. brigade HV 1)

Narudžba – obavljanje kupovine u fizičkoj poslovnici Kapitalac (ne odnosi se na kupnju u internetskoj trgovini Kapitalac)

Ugovor – ugovor sklopljen između tvrtke Bar d.o.o. kao prodavatelja i kupca u okviru organiziranog sustava prodaje, u skladu s ovim Općim uvjetima koje kupac izričito prihvaća popunjavanjem obrasca za sudjelovanje u loyalty programu. Opći uvjeti smatraju se sastavnim dijelom ugovora.

ČLANAK 2  

(1) Korisnik kreiranjem Individualnog profila putem online obrasca ili fizičkog obrasca dostupnog u poslovnici, prihvaća Opće uvjete i postaje član Kapitalac Club Klub programa vjernosti te stječe pravo ostvarivanja pogodnosti. Loyalty kartica postaje važeća nakon 24 sata od ispunjavanja obrasca.

(2) Ovi Opći uvjeti uređuju ugovorni odnos između korisnika Kapitalac Club Klub programa vjernosti i tvrtke Bar d.o.o.

(3) Korisnik Kapitalac Club Klub programa vjernosti može biti samo punoljetna osoba.

(4) Kapitalac Club program vjernosti namijenjen je samo za osobnu i potrošačku upotrebu. Pogodnosti dodijeljene programu vjernosti ne smiju se koristiti ni za kakve poslovne transakcije ili svrhe.
STUPANJE UGOVORA NA SNAGU, UGOVORNO RAZDOBLJE I DOSTUPNOST PROGRAMA

ČLANAK 3

Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme i stupa na snagu danom prihvaćanja ovih Općih uvjeta.

(1) Korisnici Kapitalac Club programa vjernosti jamče da su svi podaci predani tvrtki Bar d.o.o. u svrhu ostvarivanja članstva u programu vjernosti točni. Korisnik preuzima odgovornost za bilo kakve netočne, nepotpune ili zastarjele podatke.

IZRADA INDIVIDUALNOG PROFILA

ČLANAK 4

(1) Korisnik se obvezuje dati točne osobne podatke u svrhu izrade Individualnog profila i pridruživanja Kapitalac Club programu vjernosti.

(2) Po izradi Individualnog profila, Korisniku se dodjeljuje serijski broj.

(3) Korisnik je dužan ažurirati svaku promjenu svojih osobnih podataka osobno u poslovnici Kapitalac ili e-mailom na adresu [email protected]

(4) Tvrtka Bar d.o.o. neće odgovarati za eventualnu štetu uslijed nepravovremenog ažuriranja promjene osobnih podataka.

KAKO OSTVARITI MOGUĆNOST KORIŠTENJA POGODNOSTI KAPITALAC CLUB PROGRAMA VJERNOSTI?

ČLANAK 5

(1) Pogodnosti koje nudi tvrtka Bar d.o.o. omogućene su samo registriranim korisnicima.

(2) Kreiranjem Individualnog profila i prihvaćanjem Općih uvjeta, punoljetna fizička osoba postaje član Kapitalac Club programa vjernosti, a o čemu se informira potvrdnim e-mailom ili pisanom potvrdom o uspješno završenoj registraciji i izradi individualnog profila.

(3) Kupovinom u Kapitalac prodavaonici, korisnik ostvaruje pravo na korištenje pogodnosti. Prilikom kupovine, korisnik je dužan dokazati svoje članstvo u Kapitalac Club programu vjernosti predočenjem bar koda osobnog korisničkog računa (skeniranjem bar koda ili upisivanjem broja kartice prilikom kupovine).

(4) Tvrtka Bar d.o.o. se obvezuje održavati i koordinirati platformu Programa vjernosti te poduzimati sve sigurnosne i organizacijske mjere radi sprječavanja prijevarnog i nepoštenog postupanja.

KOJE POGODNOSTI OSTVARUJE REGISTRIRANI KORISNIK KAPITALAC CLUB PROGRAMA VJERNOSTI?

1.  Popusti – korisnik ostvaruje posebne pogodnosti u obliku popusta na određene proizvode. Kako bi iskoristio posebne pogodnosti, kupac je dužan trgovcu predočiti svoju loyalty karticu koja sadrži bar kod. Kupac može imati i digitalni kod koji može zamijeniti fizičku karticu te ga je dužan predočiti trgovcu na zaslonu svog mobilnog uređaja. Kupac koji ne skenira svoju karticu u trenutku kupovine u poslovnici, svojom kupovinom neće ispunjavati uvjete za pogodnosti programa vjernosti.

2. Personalizirana komunikacija – prilikom ispunjavanja obrasca za sudjelovanje u programu vjernosti, korisnik može dati svoj pristanak za slanje personaliziranih sadržaja, popusta i ponuda. Korisnik nije dužan primati obavijesti, personalizirani sadržaj, popuste, ponude i ostale pogodnosti od strane tvrtke Bar d.o.o.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

ČLANAK 6 

Tvrtka Bar d.o.o. osigurati će korisniku privatnost i zaštitu osobnih podataka koje je unio putem obrasca za prijavu u Kapitalac Club program vjernosti. U trenutku prihvaćanja uvjeta korisnik je upoznat s pravom kako u svakom trenutku može u cijelosti povući izjavu o suglasnosti. Korisnik je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene karticom Kapitalac Cluba. Bilo kakva vrsta komunikacije Kupca/Korisnika ne smatra se povjerljivom.
INFORMACIJE O PROIZVODIMA

ČLANAK 7

Tvrtka Bar d.o.o. zadržava pravo korištenja različitih cijena u internetskoj trgovini (https://kapitalac.com/) i u fizičkoj poslovnici Kapitalac. Za korisnike Kapitalac Club kartice važeća cijena bit će ona koja je u tom trenutku navedena u fizičkoj poslovnici.
ISTUPANJE IZ KAPITALAC CLUBA

ČLANAK 8

Korisnik u svakom trenutku ima pravo istupiti iz Kapitalac Club programa vjernosti. Korisnik koji više ne želi biti dio Kapitalac Cluba dužan je svoju odluku prijaviti e-mailom na [email protected] ili pisanim putem na adresu tvrtke (Bar d.o.o., Vijenac 107 Brigade HV 1, 31550 Valpovo). U slučaju neaktivnosti korisnika u razdoblju od pet (5) godina od datuma posljednjeg korištenja, korisnička kartica će se otkazati i svi podaci pohranjeni na računu bit će obrisani.