Šifra artikla: DP1H20S10

Deeper Smart Fishfinder PRO


 • Deeper PRO je nova verzija najpoznatijeg bežičnog sonara. U odnosu na stariju verziju koja se spajala pomoću bluetootha i imala domet od 40m, Deeper Pro spaja se pomoću Wi-Fi tehnologije i ima domet do 100m. Napredna tehnologija brzog prijenosa podataka omogućava vrhunski prikaz i najmanjih detalja u visokoj rezoluciji. Deeper Pro je pogodan za korištenje u slanoj, te slatkoj vodi i kompatibilan s više od 9800 iOs i Android uređaja. Dual beam tehnologija, prikaz dubine i temperature vode, te konstitucije dna samo su neke od karakteristike ovog kompaktnog uređaja. 

 • Jamstvo: 24 mjeseca
   

Reward Points Zaradit će te 2 Dukata ako napišete recenziju ovog proizvoda i 1 Dukat za ocjenu ovog proizvoda.
Reward Points Zaradit će te 72 Dukata za kupnju ovog proizvoda.

Dostupnost: Dostupno
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h

Cijena sa PDV-om
1.490,00 kn
Opis proizvoda
Detalji

Deeper Pro unapređena je verzija najpoznatijeg bežičnog sonara, koji se od sada spaja s pametnim telefonima putem Wi Fi tehnologije. Domet od 100 metara omogućuje ribolovcima koji love na većim udaljenostima od obale istraživanje vode i pronalaženje najbolje pozicije za ribolov.

U kompletu s Deeperom Pro dolazi i zaštitna neoprenska torbica s kopčom za nošenje na hlačama, punjač, dva prihvatna vijka, brzi vodič i korisnički priručnik.

Posebno dizajniran kako bi stao u svaku torbu za ribolovni pribor, ovaj fishfinder može koristiti i na mjestima gdje ostali sonari ne mogu, kao na primjer, prilikom ribolova s obale, doka ili iz kajaka. 

 Mogućnosti Deepera:

 • Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
 • Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
 • Vrlo precizan prikaz ribe
 • Detaljan prikaz strukture dna
 • Senzor za mjerenje temperature vode
 • Otkrivanje novih ribolovnih pozicija

Smart Imaging značajka omogućuje kristalno bistru sliku prilikom prikaza riba i strukture dna. Razlika između prikaza strukture dna i riba vrlo je jasna i očita, stoga je i očitanje sa smartphone ili tablet uređaja vrlo jednostavno i ne dvosmisleno.


Dual Coverage, odnosno dualna frekvencija, omogućava izvrsno pretraživanje strukture dna i riba na svim dubinama u radijusu od 15 (90 kHz) i 55 (290 kHz) stupnjeva. Wide beam je snop koji pokriva široko područje i otkriva ribe i strukturu dna, dok Narrow beam pokriva usko područje i precizno prikazuje ribe, strukturu i profil dna.

Mogućnosti aplikacije:

 • Besplatna aplikacija za iOS i Android platforme
 • Brza i jednostavna instalacija na Smartphone ili tablet uređaje
 • Kristalno čisti i vrlo precizan prikaz riba i strukture dna
 • Detaljan ribolovni kalendar temeljen na mjesečevim mijenama
 • Točna petodnevna prognoza vremena i informacije o trenutnim vremenskim uvjetima
 • Mogućnost praćenja ribolovnih aktivnosti
 • Ribolovni dnevnik s pripadajućim fotografijama, informacijama o terminu ribolova, lokaciji i vremenskim uvjetima
 • Mogućnost spremanja omiljenih ribolovnih pozicija i lokacija
 • Mogućnost dijeljenja informacija na društvenim mrežama
 • Različiti modovi, načini rada i prikaza

 

Real Time Mapping

Real Time Mapping omogućuje stvaranje batimetrijskih karti (karte koje prikazuju dubinu) na omiljenim ribolovnim pozicijama.  Deeper aplikacija kombinira podvodne podatke dobivene Deeperom Pro i GPS podatke  s pametnog uređaja, te na taj način stvara batimetrijske karte, koje se kasnije mogu pohraniti. 

Ice Fishing Mode

Ova opcija omogućuje praćenje i najmanjih kretnji u vodi tijekom ribolova. Dvostruki prikaz na zaslonu pametnog telefona; aplikacija prikazuje s jedne strane dubinu i temperaturu vode, te s druge strane prikaz dna i minimalna kretanja živog mamca ili ribe.

Aplikaciju je moguće preuzeti s Google Playa, App Storea, Amazon App storea, Opera Mobile Storea i Facebooka. Za lakše korištenje, na aplikacija su podržani mnogi svjetski jezici, koji se automatski odabiru na temelju postavki Smartphonea ili tableta.

Besplatna i vrlo jednostavna za korištenje, Deeper Smart Fishfinder aplikacija dostupna je za Android i iOS uređaje. Aplikacija se lako preuzima i instalira na Smartphone i tablet uređaje i vrlo jednostavno, pomoću Bluetootha, povezuje s Deeperom. Nakon preuzimanja aplikacije moguće je pokrenuti simulaciju i provjeriti kako Deeper radi i prije nego li se odlučite za kupnju.

Aplikacije se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima svakog korisnika. Prilagođavanje osjetljivosti sonara kako bi se smanjila/povećala detaljnost prikaza, odabir između dvije frekvencije za široko pretraživanje ili detaljan prikaz profila dna, sleep mode koji značajno smanjuje potrošnju baterije, promjena boje prikaza samo su neke od mogućnosti koje ova aplikacija nudi svojim korisnicima. Korisnički priručnik na više jezika koji sadrži upute za korištenje Deepera, također je podržan aplikacijom.

Jednostavnost i lako korištenje jedna je od najvećih prednosti Deepera u odnosu na konvencionalne sonare. Deeper se preko Bluetootha spaja s aplikacijom na Smartphoneu, a zatim se veže za strunu na štapu i zabacuje na željenu poziciju. Neposredno nakon pada na površinu vode, na Smartphoneu ili tabletu pojavljuje se prikaz konstitucije dna i potencijalnih riba u okruženju. Laganim namotavanjem strune na rolu Deeper pokazuje informacije u cijeloj dužini, od mjesta urona u vodu do same obale.


Kratki pregled mogućnosti, načina upotrebe i prednosti koje ostvarujete korištenjem Deepera pogledajte u priloženom videu:

Besplatnu aplikaciju možete preuzeti na Google Playu i App Storeu 

                                                                                                           

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Jamstvo 1 godina
Mp Trgovina Da
Recenzije
Recenzije Klijenta (3)
Nema greške!
Ocjena
Odlična stvarčica, isplati se svake kune. Review by RinoFG (Postavljeno na 21.8.2019.)
Super
Ocjena
Odličan i vrlo primjenjiv proizvod Review by Slaven (Postavljeno na 15.5.2019.)
Legendarni proizvod
Ocjena
Radi savršeno i na novim lokacijama nema više pecanja od oka.... znaš gdje je svaki sprud, grana i ima li ribe što je najvažnije.... Review by Matej (Postavljeno na 12.9.2018.)
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi
Rapala Mechanical Fish Gripper 50lb / 25kg Rapala Mechanical Fish Gripper 50lb / 25kg
3 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
302,00 kn
Rapala Long Reach Pliers Rapala Long Reach Pliers Cijena sa PDV-om
127,00 kn
Rapala Sportsman Digital Scale 25kg / 50lb Rapala Sportsman Digital Scale 25kg / 50lb
1 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
213,00 kn