Program vjernosti

 

Cijenimo svakog našeg kupca i kroz ovaj program vjernosti želimo svakom kupcu reći veliko HVALA!

Ovaj program vjernosti namijenjen je kupcima koji kupuju i recenziraju kupljene proizvode u našoj web trgovini,  za što ih nagrađujemo određenom količinom Dukata.

U opisu svakog proizvoda koji se nalazi u web trgovini navedeno je koliko Dukata kupac dobiva za kupnju i koliko za recenziju tog proizvoda.

Kupac može ostvariti Dukate za najviše 2 recenzije proizvoda u roku od 24h.

Bar d.o.o odlučuje koje grupe proizvoda će nagrađivati s Dukatima. To znači da ne nagrađujemo kupnju svih proizvoda.

Dukati će biti dodani na korisnički profil nakon što narudžba bude zaključena, a recenzija odobrena. 

Stanje Dukata svaki kupac može provjeriti na svom korisničkom računu.

Skupljene Dukate kupac može iskoristiti na slijedećoj narudžbi. Maksimalna dopuštena količina potrošenih dukata ne može biti veća od 12% ukupne vrijednosti narudžbe

Kupac ima priliku iskoristiti Dukate u roku od 365 dana od transakcije. Nakon 365 dana Dukati dobiveni tom transakcijom se brišu.

Odnos Dukata i Kune je 1:1 

Dukate kupnjom pojedinih proizvoda mogu ostavriti kupci koji su prijavljeni / logirani. Kupci koji kupuju robu kao "Gost" kupci ne ostvaruju  pravo na Dukate.

Bar d.o.o. zadržava pravo izmijeniti odredbe i pravila programa vjernosti. U slučaju obustave ili ukidanja programa vjernosti, kupcima će biti omogućen razumni rok kako bi zarađene bodove mogli iskoristiti.

Napomena: kupci koji su ostvarili neku drugu pogodnost kod plaćanja (npr. popust na gotovinsko plaćanje) nemaju pravo na nagrađivanje Dukatima.