Dobro došli
Ovo je Kapitalac trgovina za prednarudžbe. U ovoj trgovini se nalaze proizvodi koje nismo u mogućnosti držati na našem skladištu da Vam budu trenutno dostupni. Ova trgovina Vam omogućuje direktnu kupnju sa skladišta naših dobavljača.
Rok Isporuke – je definiran kod svakog proizvoda i prikazuje prosječni rok dobave proizvoda od tog dobavljača uvećan za 2 do 3 dana.
Dostupnost proizvoda – je definiran kod svakog proizvoda i prikazuje stanje skladišta dobavljača. Pouzdanost podatka je u ovisnosti o dobavljaču, ali je iskustveno pouzdano u 95% slučajeva.
Plaćanje – moguća je avansna uplata ili kartično plaćanje.
Pogodnosti – za svaki brand su definirane zasebne pogodnosti plaćanja koje se obračunavaju u "košarici".
Reklamacije – uobičajeno po zakonima RH.
Povrat i zamjena – ukoliko niste zadovoljni sa proizvodom kojeg ste naručili u prednarudžbi taj proizvod možete vratiti i mi ćemo taj proizvod vratiti našem dobavljaču.  Naši dobavljači nas uobičajeno terete sa 10% vrijednosti proizvoda za manipulativne troškove i dodatno za trošak slanja. Zbog tih troškova prinuđeni smo umanjiti vrijednost vraćenog proizvoda za 15% na teret kupca. Sve dodatne informacije možete vidjeti na  https://kapitalac.com/povrat_zamjena


FOXMatrixFOX RageNash