Pitanja i Odgovori


P: Roba koja je prikazana u Vašoj web trgovini je prisutna na Vašem skladištu?

O: Da. Sva roba koja je prikazana u našoj web trgovini sa statusom dostupnosti „Na Skladištu“ je doista i prisutna na našem skladištu i spremna je za isporuku. Znači ne prosljeđujemo robu sa tuđih skladišta već jedino i isključivo sa našeg.

P: Želio bi prije kupovine osobno pregledati robu. Dali je to moguće?

O: Da. Svaki kupac koji želi pogledat / pregledati neki od ponuđenih artikala može to i učiniti. Potrebno je da se najavi najranije 24h prije posjete na [email protected] sa točnom specifikacijom koje artikle želi vidjeti.

P: Dali mogu osobno preuzeti robu?

O: Da. Potrebno je da napravite narudžbu u web trgovini. Odaberete metodu preuzimanja „ U trgovini“. Referent prodaje će Vas obavijestiti telefonski ili mailom kada možete doći po robu.

P: Naručio sam pogrešnu robu. Dali je mogu vratiti i zamijeniti za odgovarajuću?

O: Da. Potrebno je da robu spakirate da se na siguran način vrati na naše skladište. Troškove slanja robe snosi kupac.

P: da li mogu naručiti proizvode iz kataloga brandova koje imate u ponudi?

O: naravno, na našoj stranici nalaze se i katalozi brandova koje mi uvozimo (link). U uputama za naručivanje saznajte kako u nekoliko koraka možete naručiti robu iz kataloga. 

P: da li mogu naručiti proizvode nekih drugih brandova, koje nemate na web stranici?

O: svakako, brandove koje imamo na našoj stranici direktno uvozimo, no moguće je po konkretnom upitu dobiti cijenu i za ostale proizvode/brandove koji se mogu nabaviti u Hrvatskoj.