KAPITALAC.COM

Kapitalac.com je ideja grupe poslovnih partnera da se Hrvatskom i okolnom tržištu ponude najkvalitetniji i najatraktivniji proizvodi renomiranih proizvođača ribolovne i outdoor opreme, a sve to uz najpovoljniju cijenu i najkraći mogući rok isporuke. Kapitalac uspješno posluje od 2014. godine, a vjeruje na m više od 25.000 zadovoljnih kupaca. U našoj ponudi nalaze se proizvodi gotovo svih poznatih i renomiranih brendova u svijetu ribolova, za sve stilove i vrste ribolova. Kontinuirano pratimo trendove modernog sportskog ribolova i ulažemo velike napore u promociju sportskog i natjecateljskog ribolova.

 

Naši ciljevi

Naš cilj je prvenstveno ponuditi kupcu kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama i uvjetima. Kontinuirano pratimo razvoj tržišta ribolovne i outdoor opreme, te u skladu s time ulažemo maksimalne napore u ponudu novih proizvoda. Uz navedeno, cilj nam je omogućiti što kvalitetniji “customer” i “after-sales support” svim našim kupcima.

 

Misija

Naša misija je zadovoljstvo naših kupaca kojima pružamo profesionalnu uslugu kako bi zadovoljili njihove potrebe s naglaskom na kvalitetu proizvoda, asortiman, cijenu, načine plaćanja te mnoge druge pogodnosti.

 

Vizija

Postati vodeća maloprodaja ribolovne i outdoor opreme u okvirima regije.
Naša očekivanja utemeljena su na dosadašnjem iskustvu u kojem su nam kupci uvijek bili na prvom mjestu, te nam zauzvrat konstantno ukazuju povjerenje na čemu smo im izuzetno zahvalni.

 

Naše prednosti:

 1. Profesionalan pristup svakom kupcu - od onih koji kupuju jedan proizvod do veleprodajnih kupaca.
 2. Profesionalan pristup našim dobavljačima čime osiguravamo kontinuiranu ponudu širokog asortimana proizvoda.
 3. Povoljne cijene kako bi izašli u susret našim kupcima i kako bi bili što konkurentniji na tržištu.
 4. Posvećujemo jednaku pažnju svakom našem kupcu. I onima koji kontinuirano kupuju naše proizvode i onima koji to tek žele početi. Ulažemo velike napore u razvijanje korektnog odnosa prema našim kupcima odgovarajući na svaki upit telefonom, e-mail-om, fax-om i poštom u najkraćem mogućem vremenu.
 5. WEB SHOP u koji ulažemo velike napore u razvijanje, a čije su prednosti:
  •        - Brzina
  •        - Jednostavnost pronalaska potrebnih proizvoda
  •        - Sigurnost kupovine
  •        - Ažurnost informacija
  •        - Jednostavnost registracije i kupnje
  •        - Moderan dizajn

  Ukratko, mi smo tu radi Vas, a Vi ste tu da prepoznate našu kvalitetu te Vam se zato unaprijed zahvaljujemo.