Korda Eazi Stick


  • Promjer:


    • 20mm

    • 25mm

    • 30mm 


  • Težina (približna):


    • 150g


Reward Points Zaradit će te 2 Dukata ako napišete recenziju ovog proizvoda i 1 Dukat za ocjenu ovog proizvoda.

Dostupnost: Na skladištu

Slika Šifra artikla Ime proizvoda Cijena kol
Korda Eazi Stick 20mm TS20 Korda Eazi Stick 20mm
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24 h
Cijena sa PDV-om
165,00 kn
Korda Eazi Stick 25mm TS25 Korda Eazi Stick 25mm
Na skladištu: 1
Isporuka u 24 h
Cijena sa PDV-om
165,00 kn
Opis proizvoda
Detalji

Izrada štapa za bacanje hrane / kobre je neuobičajen potez za Kordu. On je posebnost na vodi i među ribolovnim priborom. Danny ne radi ništa bez razloga – njegova prva iskustva sa ovim priborom dolaze još od Shimano Linear ribolovstva u Oxfordu. Danny nam je rekao: „Bio sam zadivljen da postoji tako lagan i učinkovit pribor. Prvenstveno njegov dizajn, nisam mogao ni zamisliti da ga ne koristim u bilo kojoj situaciji“. Easy Stick je rođen. Najveća zasluga za dizajn dolazi iz ruku dalekometnog gurua Franck Warwick-u, koji je inspirirao ovakav originalan dizajn.

Zašto je Easy Stick najbolji na tržištu? Duga ravna drška – koristi se zbog boila koje moraju prevaliti daleki put, te da bi dobile dovoljno veliku brzinu pri izbačaju. Što se brže zamahne, boile putuju brže pri čemu se tako dobiva i na daljini. Duljina drške je napravljena da bi se dobila maksimalna brzina bez povećanja napora potrebnog da se Easy Stick zamahne.

Izrađen je od vrlo lagane polikarbonatne plastike koja Easy Stick čini nevjerojatno laganim. To uvelike smanjuje umor što je velika prednost. Ipak morate paziti jer ukoliko slučajno lupite po zemlji može doći do oštećenja kobre. Da ne bi došlo do deformacije oblika kobre držite ga podalje od izravnog sunčevog zračenja i izlaganju temperaturama većima od 25C.

Jedinstvenog  je „J“ oblika.“ Zavoj na kraju“ Easy Stick-a je jako bitan u njegovoj izvedbi. Dugi „J“ oblik štapa pri izbačaju povećava suprotno rotiranje boila da bi one dobile znatno veću brzinu, a time dosegnule i veću udaljenost.

20 centimetra ultra vitka ručka je gumirana i stvara dovoljnu količinu trenja između ruke i ručke da bi se slobodno moglo baratat, odnosno da bi se osiguralo čvrsto držanje štapa prilikom izbačaja. Omogućuje da Vam se štap ne vrti u ruci u trenutku bacanja boila koje moraju imati ravan smjer. Stvarno je napravljen veliki trud što se tiče ručke i držanja u ruci. Ovo značajno smanjuje umor na podlakticama što je problem kod većine drugih kobri. Ručka je također dovoljno duga da se može držati sa obje ruke. 

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Jamstvo Nema
Recenzije
Recenzije Klijenta (2)
Super
Ocjena
Lagana,ide dosta daleko s njom Review by Velimir (Postavljeno na 2.4.2019.)
kobra
Ocjena
odlicna kobra nije teška a odlicna cijena i kvaliteta Review by manuela (Postavljeno na 13.11.2018.)
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi
Anaconda Praćka Distance Boilie Anaconda Praćka Distance Boilie
3 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
83,00 kn
Anaconda Hand Baitmaster II Anaconda Hand Baitmaster II
1 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
67,00 kn
Anaconda Casting Protector 2 Anaconda Casting Protector 2
3 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
48,00 kn