PONUDA ZA PLOVAK I FEEDER

U promotivnoj ponudi za 2022. godinu nudimo Vam sljedeće bradnove i rabate na maloprodajne cijene:

          -   Sensas hrane i dodaci - do 30% popusta
          -   Milo hrane i dodaci - 25% popusta
          -   Xtra Baits hrane i dodaci - 30% popusta

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 2000,00kn, u suprotnom dostava se naplaćuje ovisno o veličini i težini paketa. Minimalna narudžba za ostvarivanje gore navedenih uvjeta je 1000,00kn.

Prednarudžbu trebate poslati najkasnije do 06. ožujka 2022. Naručeni proizvodi biti će isporučeni najkasnije do sredine travnja 2022. godine.

Plaćanje i pogodnosti plaćanja:

            -     uplatu od 50% vrijednosti narudžbe dostaviti zajedno s narudžbom do 06.03.2022. godine, a ostalih 50% vrijednosti narudžbe plaćate prije isporuke proizvoda, ili

            -     uplatu u punom iznosu trebate dostaviti zajedno s narudžbom do 06.03.2022. godine

Detaljan cjenik i detalji pogodnosti koje ostvarujete narudžbom prihrane, navedene su na dokumentu koji možete preuzeti klikom na LINK (pdf) ili LINK (excel)


PONUDA ZA ŠARANAŠE

Ponovno i ove godine omogućavamo prednarudžbu za klubove koji imaju ekipu šaranaša, a koja nije nužno prijavljena za 'Šaransku ligu HŠRSa' za 2022. godinu.

Pogodnosti koje možete ostvariti za narudžbe do 15.03.2022. navedene su u dokumentu koji možete preuzeti gore na navedenom linku.

Svi proizvodi koji su dostupni na našem skladištu bit će isporučeni odmah po uplati, dok ćemo proizvode kojih eventualno nemamo na zalihi, isporučiti u najkraćem mogućem roku. Za proizvode koje ste naručili, a nedostupni su na skladištu dobavljača, biti će Vam ponuđen sličan proizvod ili ćete izabrati drugi proizvod koji Vam odgovara.

Za sve dodatne informacije i upite slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 031/654057 ili e-mailove [email protected] ili [email protected]