Šifra artikla: GA010-01884-01

Garmin echoMAP Plus 42cv, int. antena, s GT20-TM sondom (4,3")


 • Kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 4.3 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti

 • Uređaj sadrži sondu GT-20 za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü™ sonar za skeniranje, a isporučuje se s nosačima za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor

 • Prethodno učitana osnovna karta svijeta; kompatibilnost s BlueChart® g3 i vrhunskim BlueChart® g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics® podacima i tehnologijom automatskog navođenja

 • Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu

 • Dijelite točke i rute s drugim ECHOMAP™ ili STRIKER™ uređajima

Dostupnost: Dostupno
Na skladištu: 1
Isporuka u 1-4 dana

Cijena sa PDV-om
3.565,00 kn
Opis proizvoda
Detalji
 • Kompaktni kombinirani uređaj sadrži brojne ugrađene korisne funkcije. Jednostavno se postavlja i upotrebljava, ima svijetli zaslon od 4,3" koji se lako čita na sunčan dan koji provodite na vodi. Sadrži sondu GT20 za standardni Garmin CHIRP sonar koji omogućuje izvanredno razdvajanje ciljeva i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje za gotovo fotografski prikaz svega što se nalazi ispod plovila. Ovaj se model isporučuje s prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta i kompatibilan je s našim BlueChart g3 i vrhunskim BlueChart g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics podacima i tehnologijom automatskog navođenja1. Uz to, softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Te su karte vaše vlasništvo i mogu ostati privatne ili ih možete podijeliti s Garmin Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect™. Osim toga možete dijeliti točke i rute s drugim ECHOMAP ili STRIKER uređajima. Brzospojni nosač omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

  Razlika koju čini Garmin CHIRP

  Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 42cv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

  !#172345%%alt%%#!

  Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem

  Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi.

  !#172347%%alt%%#!

  Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata

  Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect.

  !#172357%%alt%%#!

  Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode

  Prijeđite na BlueChart g3 ili BlueChart g3 Vision² karte, od kojih sve sadrže Navionics podatke, tehnologiju automatskog navođenja i druge izvrsne funkcije. Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Jedan utor za microSD karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. 

  Echomap 42cv with transducer
  Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom
 • Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Jamstvo 2 godine
Mp Trgovina Ne
Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register