Šifra artikla: ITGAM0704

Deeper Smart Sonar CHIRP+ Winter Bundle


 • AKCIJSKA CIJENA DO 25.5.2020. - ISPORUKA DO 29.5.2020.

 • Deeper CHIRP+ prvi je svjetski uređaj za traženje ribe koji se može baciti s omogućenim GPS-om i Wi-Fi mrežom te koji upotrebljava tehnologiju CHIRP.

 • Tri frekvencije zraka, oštra jasnoća i ekstremna točnost čine ga idealnim za brzo lociranje ribljih skrovišta ciljanih vrsta, određivanje položaja riba grabežljivica, pronalaženje ribljih jata i ribolov u ekstremnim dubinama. CHIRP+ daje vam stratešku prednost da ulovite više, brže i bolje.

 • Deeper CHIRP+ spaja se pomoću Wi-Fi tehnologije i ima domet do 100m. Napredna tehnologija brzog prijenosa podataka omogućava vrhunski prikaz i najmanjih detalja u visokoj rezoluciji

 • Deeper CHIRP+ je pogodan za korištenje u slanoj, te slatkoj vodi i kompatibilan s više od 9800 iOs i Android uređaja.

 • CHIRP+ tehnologija, prikaz dubine i temperature vode, te konstitucije dna samo su neke od karakteristike ovog kompaktnog uređaja

 • CHIRP+ ima integrirani GPS u sebi što nam omogučava kreiranje batimetričkih mapa, kontura dna čak i kada pecate sa obale, pristaništa, mosta ili primorja

 • Isporučuje se s besplatnim praktičnim dodatcima za zimski ribolov (termosica, štitnik za vrat i poklopac za noćni ribolov)

 • Jamstvo: 5 godina

Reward Points Zaradit će te 1 Dukat ako napišete recenziju ovog proizvoda i 1 Dukat za ocjenu ovog proizvoda.

Dostupnost: Dostupno
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h

Cijena sa PDV-om
2.379,00 kn
Deeper
Opis proizvoda
Detalji

                                                   

                                                                                                   

 Mogućnosti Deepera:

 • Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
 • Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
 • Vrlo precizan prikaz ribe
 • Detaljan prikaz strukture dna
 • Senzor za mjerenje temperature vode
 • Otkrivanje novih ribolovnih pozicija

Brže otkrijte riblja skrovišta skeniranjem područja pomoću zrake pod uskim kutom, 47° (100 kHz). Pomoću zrake pod srednjim kutom, 16° (290kHz), pristupite žarišnoj točki koju ste pronašli. Približite se ciljanoj vrsti uz vrlo detaljnu zraku pod uskim kutom od 7° (675 kHz). 

                                                                                                           

Mogućnosti aplikacije:

 • Besplatna aplikacija za iOS i Android platforme
 • Brza i jednostavna instalacija na Smartphone ili tablet uređaje
 • Kristalno čisti i vrlo precizan prikaz riba i strukture dna
 • Detaljan ribolovni kalendar temeljen na mjesečevim mijenama
 • Točna petodnevna prognoza vremena i informacije o trenutnim vremenskim uvjetima
 • Mogućnost praćenja ribolovnih aktivnosti
 • Ribolovni dnevnik s pripadajućim fotografijama, informacijama o terminu ribolova, lokaciji i vremenskim uvjetima
 • Mogućnost spremanja omiljenih ribolovnih pozicija i lokacija
 • Mogućnost dijeljenja informacija na društvenim mrežama
 • Različiti modovi, načini rada i prikaza

 

Real Time Mapping

Real Time Mapping omogućuje stvaranje batimetrijskih karti (karte koje prikazuju dubinu) na omiljenim ribolovnim pozicijama.  Deeper aplikacija kombinira podvodne podatke dobivene Deeperom Pro i GPS podatke  s pametnog uređaja, te na taj način stvara batimetrijske karte, koje se kasnije mogu pohraniti. 

                                                                                                 

Ice Fishing Mode

Ova opcija omogućuje praćenje i najmanjih kretnji u vodi tijekom ribolova. Dvostruki prikaz na zaslonu pametnog telefona; aplikacija prikazuje s jedne strane dubinu i temperaturu vode, te s druge strane prikaz dna i minimalna kretanja živog mamca ili ribe.

Aplikaciju je moguće preuzeti s Google Playa, App Storea, Amazon App storea, Opera Mobile Storea i Facebooka. Za lakše korištenje, na aplikacija su podržani mnogi svjetski jezici, koji se automatski odabiru na temelju postavki Smartphonea ili tableta.

Besplatna i vrlo jednostavna za korištenje, Deeper Smart Fishfinder aplikacija dostupna je za Android i iOS uređaje. Aplikacija se lako preuzima i instalira na Smartphone i tablet uređaje i vrlo jednostavno, pomoću Bluetootha, povezuje s Deeperom. Nakon preuzimanja aplikacije moguće je pokrenuti simulaciju i provjeriti kako Deeper radi i prije nego li se odlučite za kupnju.

Aplikacije se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima svakog korisnika. Prilagođavanje osjetljivosti sonara kako bi se smanjila/povećala detaljnost prikaza, odabir između tri frekvencije za široko pretraživanje ili detaljan prikaz profila dna, sleep mode koji značajno smanjuje potrošnju baterije, promjena boje prikaza samo su neke od mogućnosti koje ova aplikacija nudi svojim korisnicima. Korisnički priručnik na više jezika koji sadrži upute za korištenje Deepera, također je podržan aplikacijom.

 

Jednostavnost i lako korištenje jedna je od najvećih prednosti Deepera u odnosu na konvencionalne sonare. Deeper se preko Bluetootha spaja s aplikacijom na Smartphoneu, a zatim se veže za strunu na štapu i zabacuje na željenu poziciju. Neposredno nakon pada na površinu vode, na Smartphoneu ili tabletu pojavljuje se prikaz konstitucije dna i potencijalnih riba u okruženju. Laganim namotavanjem strune na rolu Deeper pokazuje informacije u cijeloj dužini, od mjesta urona u vodu do same obale.

Kratki pregled mogućnosti, načina upotrebe i prednosti koje ostvarujete korištenjem Deepera pogledajte u priloženom videu:

Besplatnu aplikaciju možete preuzeti na Google Playu i App Storeu 

                                                                                                           

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Jamstvo 5 godina
Mp Trgovina Da
Recenzije
Recenzije Klijenta (1)
Must have
Ocjena
odlicna sprava za upoznati vodu i strukturu dna. Pokazuje prepreke, dubinu, temperaturu, naravno ribu i još puno toga. Treba neko vrijeme da se nauči koristiti ali ima puno ytb videa sa uputama pa nije ni to problem. Ja sam ga osobno uzeo jer lovim na više voda i na moru. onda kroz sat vremena prođem po nekim pozicijama i znam što me očekuje. Baterija traje više nego dovoljno. Po mojoj procijeni nekih 6h i više. OBAVEZNO kupiti kapu za noćni ribolov, ja je koristim i po danu zbog bolje vidljivosti gdje se sonar nalazi, a kad padne mrak može se uključiti lampica za još bolju vidljivost. Zaključak: skupo ali isplativo. Review by Pave (Postavljeno na 4.5.2020.)
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi
Rapala Mechanical Fish Gripper 50lb / 25kg Rapala Mechanical Fish Gripper 50lb / 25kg
3 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
302,00 kn
Rapala Long Reach Pliers Rapala Long Reach Pliers Cijena sa PDV-om
127,00 kn
Rapala Sportsman Digital Scale 25kg / 50lb Rapala Sportsman Digital Scale 25kg / 50lb
1 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om
213,00 kn