Mainline Base Mixes 1kg


 • 1kg • The New Grange

 • The Cell

 • Pulse

 • Pro-Active Pineapple

 • The Fusion

 • Activ Maple-8

 • Activ-8

 • Liver and Marine

 • Essential Fish

 • Essential Opal

 • High Leakage 50/50

 • Hybrid

Reward Points Zaradit će te 1 Dukat ako napišete recenziju ovog proizvoda i 1 Dukat za ocjenu ovog proizvoda.

Dostupnost: Na skladištu

Slika Šifra artikla Ime proizvoda Cijena kol
Mainline Mixevi 1kg-50/50 High Leakage M15007 Mainline Mixevi 1kg-50/50 High Leakage
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
69,00 kn
Mainline Mixevi 1kg-Activ-8 M15002 Mainline Mixevi 1kg-Activ-8
Na skladištu: 2
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
108,00 kn
Mainline Mixevi 1kg-Hybrid M15016 Mainline Mixevi 1kg-Hybrid
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
108,00 kn
Mainline Mixevi 1kg-Essential Opal M15006 Mainline Mixevi 1kg-Essential Opal
Na skladištu: 1
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
93,00 kn
Mainline Mixevi 1kg - The Link M15041 Mainline Mixevi 1kg - The Link
Na skladištu: 2
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
108,00 kn
Mainline Mixevi 1kg-Cell M15013 Mainline Mixevi 1kg-Cell
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
108,00 kn
Mainline Mixevi 1kg-Essential Cell M15039 Mainline Mixevi 1kg-Essential Cell
Na skladištu: 3+
Isporuka u 24-48 h
Cijena sa PDV-om
108,00 kn
Mainline
Opis proizvoda
Detalji

 

 

Mainline stav prema mamcima za šarane uklonio je nagađanje i složenost, a spojio uspjeh i jednostavnost. Mnogi aspekti su od posebne važnosti kada razvijamo proizvod. Kao prvo, svi naši proizvodi su na vrhu ljestvice kvalitete hrane. Naša kupovna moć dopušta da koristimo samo najbolje sastojke dovozeći ih izdaleka, kao što su Japan, Novi Zeland i Skandinavija. Sve pakiramo u najbolje vrećice podstavljene folijom, kako bismo osigurali kupovinu te  iste kvalitete s naših polica.

 

Okus, tekstura i pikantnost osnovna su pitanja, jer šaran  kojemu je mamac neodoljiv, je uhvatljiv šaran. Dodali smo  palatante i pojačivače na amino-bazi u obliku praška, koji ne služe samo privlačenju već daju mamcu zaokružen okus i tako dopunjuju početnu atraktivnost. Mainline mamci usklađeni su kako bi bili odmah prihvatljivi, a njihova dugotrajnost ključni je sastojak uspjeha. Naši mix-evi konstantno su uspješni kroz sezonu, i iz sezone u sezonu, što je važno kada sagledate vrijeme, novac i trud uložen u kampanju mamaca.

 

Na kraju, ali najvažnije, najvrjedniji sastojak je povjerenje. Kupovanjem vrećice Mainline base mix, kupujete povjerenje u vrećici. Koncentrirajte se na pronalazak dobre lokacije i pribora, sigurni u saznanje da se Mainline već pobrinuo za kvalitetan mamac.
The New Grange


Vjerojatno najpotpunija hrana za šarane koja postoji.

Izvorni Grange zauzima važno mjesto u povijesti ribolova, a povijest će se ponoviti!

Rabeći najnoviju tehnologiju mamaca i radeći s najnaprednijim hranidbenim sastojcima, mi u Mainlineu kreirali smo novu generaciju Grange mamaca.

 Ispod jedinstvenog, ukusnog okusa i aktivnog profila je mamac koji osigurava šaranu kompletne prehrambene potrebe. Koristeći specijalne proteinske sastojke i okidače koji čine originalni Grange toliko drugačijim, zaista vjerujemo da smo kreirali novi 'Super-mamac' koji će protresti svijet ribolova.

The New Grange dizajniran je ne samo kako bi poticao, već i potpomogao reakciju šarana na svim temperaturama vode i već postiže nevjerojatne rezultate za timove na terenskim ispitivanjima, u svim dostupnim tipovima voda.

4 jaja srednje veličine

500g New Grange base mix

15ml New Grange Activator

 


 

The Cell


POTPUNO NOVI KONCEPT U FORMULACIJI MAMACA!

U Mainlineu smo ponosni što mislimo unaprijed i imamo sposobnost biti ispred svih…

The Cell je potpuno drugačiji tip mamca od svih do sada.

The Cell nije mamac na bazi mliječnog proteina, riblje ili ptičje hrane, već je korak ispred u nutritivnoj tehnologiji.

Dizajniran je kako bi šaranu osigurao izvor proteina lakši za pretvorbu od riblje i ptičje hrane, izazivajući potpomognutu reakciju hranjenja na svim temperaturama.

Testiran je na terenu  kroz dvije godine, s izuzetnim rezultatima.

The Cell je sada spreman  podići tehnologiju mamaca za šarane na višu razinu.

Rezultati govore sami za sebe.

 

4 jaja srednje veličine

500g Cell base mix

15 ml Cell Activator

 Pulse


Mainline tim naporno je radio na razvoju ovog novog koncepta mamaca.

Poduža terenska testiranja prije samog lansiranja proizvoda pokazuju da smo imali nešto posebno u rukama.

Pulse je hranjivi mamac s reaktivnim tekućim aditivom koji 'energizira' kompleksnu strukturu. Baziran na provjerenim crtama  prijašnjih, uspješnih Mainline mamaca, ali s unaprijeđenim sastojcima i formulom koncepta koja iznosi ono najbolje od svakog sastojka.

Kako god, najupečatljiviji aspekt Pulsea njegov je miris koji je drugačiji od svega do sada. Jedinstvena aroma 'šarana' , ljuta i izrazito neobična-jednostavno znate da će ju šarani voljeti, i vole ju! Pulse je crvenkasto smeđe boje, upakiran s aktivnim aminokiselinama s visokim proteinskim profilom, izrazito probavljiv i prikladan za cjelogodišnju uporabu.
Pro-Active Pineapple


Pro-Active Pineapple

Pro-Active je pušten nakon fenomenalnog uspjeha High-Visual pineapple pop up-a, zbog ogromnog pritiska na proizvodnju hranjivih, pineapple mamaca. Koliko je samo ribolovaca slijedilo taj masovni trend i hvatalo ribe na pineapple pop up-ove, na tisuće, stoga se to činilo kao prirodni razvoj.

Već smo bili promatrali neke nove i vrlo zanimljive sastojke te zaključili da je ovo savršena prilika dobro ih iskoristiti. Mid-proteini, probavljivost, topivost i okus ključni su faktori ovog mamca. Ovaj mamac prirodne boje sa slatkim, kremastim okusom i mirisom ananasa,  napravljen je od specijalnih sastojaka Mainline Baitsa kako bi bili sigurni da ne postoji nijedan sličan njemu.

4 jaja srednje veličine

500g Pro-Active Pineapple base mix

15 ml Pro-Active Pineapple additive
The Fusion


Svi smo vrlo ponosni na postignuća Mainlinea u razvoju jednih od nedvojbeno najboljih hranjivih mamaca koji su danas dostupni-The Fusion nije iznimka. Ovo je bez sumnje najkompleksniji H.N.V. stil mamca koji smo do danas razvili. Kombinacija dviju reakcionarnih komponenti, jedne suhe i jedne tekuće, omogućuje laki pristup nutritivnim i energetskim aspektima ovog proizvoda i osigurava učinkovitost svaki put.

Riblja-mesna-ukusna aroma i mala količina ulja, crveno smeđe boje. Autentičan, cjelogodišnji mamac.

 

4 jaja srednje veličine

500g  The Fusion Base mix

15 ml The Fuse
Activ Maple-8


Activ Maple-8 lansiran je 2003.g. i, iako ime to nameće,  nije samo Activ-8 s dodatkom javora, daleko od toga, složenost i građa upravo ovog proizvoda uključuju prirodne šećere što ga čini lako probavljivim u primjenjivu energiju.

Rani pokazatelji dokazali su da je ovaj proizvod pobjednik na svim temperaturama vode. Activ Maple-8 jedan je u nizu namjenskih base mixeva iz Mainlinea i očekivanja su visoka u četvrtoj sezoni naših najnovijih hranjivih mamaca.

4 jaja srednje veličine

500 g Activ maple-8 base mix

15 ml A-M-8 Activator
Activ-8

 

Reputacija Mainlinea, kao inovatora u tehnologiji mamaca za šarane, postala je najočitija lansiranjem Activ-8.To nije smjesa niti riblje hrane, ptičje hrane  niti mliječnih proteina, ali sadrži 8 aktivnih sastojaka, a za neke od njih smatramo da do sada nisu bili sadržaj mamaca za šarane.

Ovo je odličan, cjelogodišnji mamac, hranjiv i lako probavljiv. Ribe se hvataju na njega od samog početka, a mnoge velike ribe su upecane pri prvim korištenjima ovog mamca. Njegov uspjeh na velike ribe je bez konkurencije. Activ-8, nazvan još i ' The eight ball', jedini je izbor za šaranolovce posvećene velikim ribama

4 jaja srednje veličine

500g Active-8 base mix

15 ml Active-8 additive
Liver and Marine


Jedinstvena mješavina najboljeg ribljeg brašna, nadopunjena izvorima energije s visokim udjelom masnoće  te vitaminima i mineralima. Sadrži najbolje jetrene i amino spojeve koji daju mamcu drugačiji miris i okus. Dizajniran za korištenje na vodama gdje se koriste mamci na bazi ribljeg brašna. Nije sva riblja hrana jednaka, a to ovaj mix neprestano dokazuje.

500g Liver & Marine

5 ml Trigger-Ade

2 ml Sweet-Ade

Essential FishEssential Fish

Iako rabeći atraktore iz Essential Opal i Liver & Marine mamaca, Essential Fish Mix je sasvim drugačiji mamac. Sadrži pobuđivače hranjenja u obliku praška, palatante i voćni dio Opala, čineći odličan mamac čak i bez dodanih aroma.

Alternativno, mogu se dodati Profile Plus arome ili tekući aditivi, kako bi pojačali miris i okus osnovnog mixa. Ako se riblje brašno korištena u vašim vodama i tražite neku 'prednost', ovo morate probati. Zapravo, toliko je popularan da smo prisiljeni proizvoditi već gotovi mamac na toj bazi.

500g Essential Fish Mix

5 ml Sweet Plum

2ml Sweet-Ade


Essential OpalBaziran na različitim ptičjim hranama, mliječnim proteinima, energetskim izvorima i masnoćama topivim u vodi, ovo je uistinu drugačiji mamac. Ima snažnu, voćnu aromu u osnovnom mixu te tako daje mamcu mogućnost nadjačati  mirise 'dna' kao što su korov i  osobito mulj.

Može se rabiti s bilo kojom aromom ili aditivom iz Manline linije proizvoda, također namijenjen i dugotrajnijoj uporabi, te će uspješno hvatati od samog početka sukladno svom jedinstvenom i osobitom mirisu. Nešto grublji mix od Yellow Seed, ali i dalje lak za obradu i oblikovanje. Za ribolovce koji rabe primamu za šarane, Essential Opal pomiješan 50/50 s komadićima kruha dat će zgodan voćni mix.

500g Essential Opal

5 ml Tutti-Frutti

2 ml Sweet-Ade


High Leakage 50/50


Jedan od najomiljenijih i učinkovitih osnovnih mixeva koji uključuje spoj ugljikohidrata i proteina. Kao što ime kaže, ima ekstremno visok stupanj ispuštanja (atraktanata), a balansiran je s neutralnom aromom i okusom.  S obzirom na to, najbolje je koristiti ga s bilo kojim  ili svim tekućim amino aditivima, aromama i zaslađivačima.

Ovaj mamac je dizajniran za opterećene vode gdje je potrebna veća količina mamca kako bi zadržali ribu da se hrani duže vrijeme. 500g High Leakage

5 ml Tutti-Frutti

2 ml Sweet-Ade

 

 

Recenzije
Recenzije Klijenta (4)
ok
Ocjena
izrazito lovni mamci Review by Zarek (Postavljeno na 3.5.2018.)
Odlicni lovni mamci
Ocjena
Fusion i dalje radi cuda na hrvatskim vodama... Review by Vedran (Postavljeno na 14.2.2017.)
5+
Ocjena
Jako dobar base mix, velika lovnost Review by marko (Postavljeno na 24.1.2017.)
Odlično!
Ocjena
Po mom mišljenju mainline mixevi su najbolji! jaja, malo arome, malo ulja i šibaj! Review by Josip (Postavljeno na 14.12.2016.)
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi
Mainline Base Mix Pop-ups Mainline Base Mix Pop-ups
2 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om

Počevši od: 75,00 kn

Mainline Activator Mainline Activator
12 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om

Počevši od: 108,00 kn

Mainline Base Mixes 10kg Mainline Base Mixes 10kg
4 Recenzija(e)
Cijena sa PDV-om

Počevši od: 660,00 kn